خداحافظ سالار
📗 عنوان کتاب: خداحافظ سالار
✏️ به قلم: حمید حسام
🖨 انتشارات: بیست و هفت بعثت
📝این روزها به واسطهی اظهارات مغرضانه و ظالمانهی یکی از سران فتنه در خصوص شهید حاج حسین همدانی، عطر یاد و ذکر افتخارات و سرافرازیهای این شهید عزیز در همه جا پیچیده است.
من هم مشتاق خواندن یکی از کتابهایی که در بارهی این شهید نوشته شده است، یعنی «خداحافظ سالار» شدم. این کتاب از زبان همسر بزرگوار شهید؛ خانم پروانه چراغ نوروزی و به قلم حمید حسام و به واسطهی نشر بیست و هفت بعثت به نگارش درآمده است.
محتوای کتاب روان و گیراست و متن داستانگونهی آن، خواننده را با خود تا پایان آن همراه میکند. با این حال پیداست نگارنده تنها گوشهای از مردانگیها و ازخودگذشتگیهای شهید را به تصویر کشیده است و افتخارات این شهید سربلند بیش از اینهاست. من هم بریدهای از کتاب را که مناسب حال و هوای این روزهاست و گوشهای از عملکرد شهید در اثنای روزهای فتنه را ترسیم کرده است، انتخاب کرده و تقدیم نگاه مشتاق شما دلدادگان قافلهی اهل بیت علیهم السلام و شهدا میکنم:
«غبار فتنه خوابید و حسین پس از چند شبانهروز بیخوابی، با قیافهای خسته به خانه آمد. یک آلبوم بزرگ عکس زیر بغلش بود. عکسهای جوانهای آشولاش با سر و صورتهای خونین، چشمان از حدقه درآمده و بدنهای چاقو خورده، چندتا را که دیدم حالم خراب شد. گفت: «این بسیجیها، دستشون تفنگ نبود. قمه و چاقو هم نبود. جرمشون دفاع از نظام و رهبری بوده که اینجوری شدن.»
گفتم: «حالا این عکسا رو برا چی آوردی خونه؟»
گفت: «میخوام به هرکس که گفت جمهوری اسلامی جواب اعتراض مردم رو با گلوله داد، نشون بدم که برخورد ما با این ماجرا، در اوج رعایت رأفت بود که بچههامون اینجوری شدن.» و یک خاطره گفت: «توی اتاق کنترل بحران، از طریق دوربینهای سر چهارراه، تصویر یکی از این جوونهای بسیجی رو دیدم که چند نفر با چاقو و قمه دورهاش کردن و یه عکس از حضرت آقا دادن دستش و گفتن، پارهاش کن. بسیجی، عکس رو به سینه چسبوند. اول زدنش و بعد یکی با قمه گذاشت وسط کمرش و قطع نخاع شد.»
هرچه از ماجرای فتنه فاصله گرفتیم، به نقش هوشمندانهی با صبر و خویشتنداری حسین واقفتر شدیم. رسانههای بیگانه طرح پنهان براندازیشان، آشکار شده بود. حسین را عامل سرکوب مردم تهران معرفی میکردند. مسئولین عالیرتبه کشوری و نظامی به ویژه فرمانده کل سپاه در مصاحبههایشان اذعان میکردند که اکر کسی جز حسین، بالای سر این کار بود، نظام هزینههای جانبی سنگینی از دو طرف میپرداخت. حسین مرز مردم معترض را با کسانی که در زمین دشمن، نقشآفرینی میکردند، جدا میکرد و هجوم تبلیغات رسانههای غربی و صهیونیستی را نشانهی درستی راه خود میدانست.»
📚 کتابخانه زینبی در ایتا:
ketabkhane_zeynabi@